כמעט שם! אנא מלא את הטופס לגישה מידית!
מלא את הטופס ותוכל להתחיל מיד!
מבטיחים לשלוח רק תכנים מעניינים ורלוונטיים ולא להעביר את פרטיך לגורם אחר!
MIA BAKERY
הי שמי מיה סילברמן, אני חובבת אפייה, בת 12
מאז שהייתי קטנטונת אהבתי לצפות בתוכניות בישול ואפייה ולעזור לאמי באפייה במטבח.
בשנים האחרונות התחביב שלי תפס תאוצה גדולה
אני מתעמקת וחוקרת מתכונים, צופה אדוקה בתוכניות אפייה
ולשמחתי נהייתי האופה המשפחתית שלנו בעיקר מתמקצעת באפיית חלות,עוגיות, עוגות שונות ולחמים.
בכל פעם אני מתנסה בעוד ועוד מאפים חדשים.
עבורי לישת בצק זו תרפיה מושלמת,אפשר לומר שזו סוג של מדיטציה עבורי.
מיום ליום אני משתפרת ומשדרגת את הידע שלי, רוכשת כלים חדשים אשר גורמים לי להתמקצע.
הקמתי עמוד באינסטגרם כדי שעוד אנשים יוכלו להכיר את עבודתי ולהנות מהמתכונים הטעימים.
בד בבד בעידודה של אמי אני גם מפתחת מזה עסק קטן ומוכרת מאפים לפי הזמנה אישית.
תודה שקראתם ואשמח לקבל פרגונים ושיתופים לעוד חברים שלכם
לחמים מקמח כוסמין וקמח מלא
חלות קלועות מתוקות
פיצות
עוגיות מגוונות
עוגות מגוונות
פוקאצ'ות
כמה טיפים חשובים באפייה
מבחן בצק השמרים
תוספת טריות לחלות
כללים להכנת מרנג מוצלח
1. יש להפריד את הביצים בקפדנות שלא תחדור טיפת חלמון
לחלבון.
2. לעבוד עם כליים נקיים משומן.
3. מרנג שוויצרי - לערבב ללא הפסקה את החלבונים בבן
מארי ע"מ לא לבשל את החלבונים, ומיד לאחר שהסוכר
נמס להסיר מהאש ללא התמהמהות.
4. 3 סוגי מרנג שקיימים: שוויצרי, צרפתי ואיטלקי.
סוד מתוק
השמרים הם פטריה חד תאית הרגישה מאד למלח ואינה מתפתחת כאשר באה במגע איתו לכן את המלח יש להוסיף רק לאחר שהתחלנו את הלישה וכל החומרים כבר מעורבבים.
לקוחות כתבו לי
מחכה להזדמנות להזמין שוב
מיה המתוקה, עלייך נאמר גם יפה וגם אופה !! קיבלנו את העוגה שאפית בשבילנו והיה טעים בטירוף. מחכה להזדמנות להזמין ממך שוב 😊
מחכים לשישי הבא
למיה המהממת אין כמו החלות שלך. הן חייבות להיות בכל יום שישי על שולחן השבת שלנו. אנחנו מחכים לשישי הבא... אוהבים משפחת הרנס ♥
מחכה למשלוח הבא
הי מיה תודה על משלוח העוגיות הקטנטנות שקיבלתי ממך, הם היו סופר טעימות, פריכות ומתוקות, אכלתי אותם עם הקפה שלי, פשוט נהדר.
מחכה כבר למשלוח הבא.
מתכון מנצח לעוגת שמרים בבקה
מתכון לבצק
500 גרם קמח לבן
1/2 קובייה או 25 גרם שמרים טריים או כף שמרים יבשים
100 גרם חמאה
150 מ"ל חלב % 3
2 ביצים L
80 גרם סוכר לבן
1/2 כפית מלח דק
מלית
1 כוס סוכר לבן
1/4 כוס אבקת קקאו
1 כפית קינמון טחון
100 גרם חמאה
להברשה
1 ביצה
אופן הכנה
1. במיקסר עם וו לישה שמים קמח ומערבבים לתוכו את השמרים, ממיסים חמאה ומערבבים עם החלב הקר לקבלת תערובת.
מוספים לקמח את תערובת החמאה יחד עם ביצים וסוכר. מעבדים עד לקבלת בצק ומוסיפים מלח. מעבדים 5 דקות במהירות נמוכה
בינונית עד לקבלת בצק חלק,מבריק ומעט דביק מכסים בניילון נצמד ומניחים במקום חמים לתפיחה עד להכפלת הנפח - כשעה.
2. בקערה נפרדת מערבבים יחד סוכר, קקאו וקינמון ומניחים בצד.
3. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים.
4. מרדדים כל חלק למלבן בעובי 1/2 ס"מ מורחים בחמאה ומפזרים את מלית הקקאו.
5. מגלגלים לרולדה, מפתלים את שתי הרולדות שהתקבלו לצורת בורג ומניחים בתבנית אינגליש קייק משומנת היטב.
6. מברישים בביצה טרופה ללא התפחה נוספת ואופים מיד בחום של -170 מעלות כ- 50 דקות עד שהבבקה תפוחה וזהובה.
בתאבון!
מוזמנים לכתוב לי ואצור אתכם קשר
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר